I dag bar det utover i Øygarden i fineværet. Egentlig hadde vi tanker om å ta de to gjenværende boksene ved Ormhilleren, noe vi også gjorde et forsøk på. Men merkverdig nok var det mer snø her ute enn lenger inne, derfor bommet vi både på sko- og stivalg. Mye is under snøen gjorde turen hasardiøs og derfor snudde vi mens leken var god.

I stedet dro vi videre utover til Kvernpollen. Et nydelig sted som skulle vært besøkt for lenge siden. I dag var myren frossen og det var heldigvis ingen fare for å sette skoene igjen i gjørmen smiley

Vi skulle ha likt å sett oss om inne i kvernhuset, men her var alt lukket og låst så vi måtte nøye oss med å studere eksteriøret.

Ved nullpunktet møtte vi en svart engel. Heldigvis hadde den hvite vinger smiley

På veien hjem stoppet vi på rasteplassen ved Solsviksundet. Solen var akkurat i ferd å gå ned bak skyene og dagen var snart over.